Boktips

It Starts with Food

It Starts with Food skisserer en klar og balansert plan for å endre den måten du spiser for alltid og endre livet ditt på uventede måter. Den viser hvordan spesifikke matvarer kan ha negative effekter på din kropp og ditt liv.

The autoimmune solution

Dr. Amy Myers er en kjent leder innen funksjonell medisin. I hennes bok The autoimmune solution skriver hun om en medisinsk velprøvde tilnærming for å forhindre en lang rekke inflammatoriske relaterte symptomer og sykdommer inkludert allergier, overvekt, astma, hjerte- og karsykdommer, fibromyalgi, lupus, IBS , kronisk hodepine, og Hashimotos tyreoiditt.

The Paleo Cure

I The Paleo Cure bruker Chris Kresser Paleo-dietten som en mal for å skreddersy et enkelt men kraftfullt tretrinns program – Reset, Rebuild, Revive for å passe din livsstil, kroppstype og genetikk.

Stopp Alzheimer

I Stopp Alzheimer legger frem Dr. Dale Bredesen den første planen for å bremse Alzheimer sykdom og gir håp til alle som ønsker å forhindre og til og med reversere Alzheimers, kognitivt svikt og demens.

Omstart 30

Omstart 30 er Berit Nordstrands 30-dagersmetode som demper inflammasjon i kroppen. Mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager.

Unconventional Medicine

I Unconventional Medicine viser Chris Kresser hvordan kombinasjonen av et genetisk tilpasset kosthold og livsstil, funksjonell medisin og en samarbeidsbasert praksismodell kan skape et system som bedre dekker behovene til både pasienter og helsepersonell. Epidemien av kronisk sykdom kan stoppes, hvis pasienter og behandlere er villige til å tilpasse seg.